Svi postovi 19/05/2020

U Sarajevu otvorena nova pekara “Manja”!

Ništa ne može da popravi jutro kao miris i ukus dobrog hljeba.

Kvalitetna peciva i čuvene hljebove koji nastaju u radionici dobrog tijesta od danas možete pronaći i u naselju Dobrinja. Nova pekara “Manja” nalazi se u ulici Dobrinjske bolnice bb.

 

“Trudili smo se da izađemo u susret željama i potrebama naših vjernih kupaca koji su prepoznali kvalitet brend “Manja”, što u našim maloprodajnim radnjama, što u marketima u kojima mogu pronaći naše proizvode. Već dugo vremena postoji potreba za pekarom “Manja” u naselju Dobrinja i vjerujemo da ćemo uspjeti da opravdamo ukazano povjerenje i da će naši kupci uživati u svim našim proizvodima”, poručili su iz kompanije Krajina klas.

Prostor od 35 kvadratnih metara krasi pult za kojim se pripremaju svježa peciva, hljebovi, ukusni sendviči i u kojem se nalazi vitrina sa najslađim delicijama poput Kraljice čokolade, Orange torte i mnogih drugih.

“Svjesni situacije u kojoj se nalazimo koja je izazvana zbog epidemije virusa Covid-19 preduzeli smo sve potrebne mjere kako bismo objezbijedili da naša pekara bude sigurno mjesto za rad i kupovinu, jer nam je zdravlje naših zaposlenika i naših kupaca na prvom mjestu. Napominjemo da je nošenje maski i rukavica obavezno prilikom obavljanja kupovine u pekari, te da u pekari istovremeno mogu da budu dva kupca. Zbog toga je potrebno da imamo razumijevanja i za ljude koji iza nas čekaju prilikom kupovine”, rekao je Nemanja Trivić, direktor marketinga komanije Krajina klas.

“Raduje nas činjenica da unutar linije Zdravo i ukusno možete da pronađete hljebove koji su rađeni bez aditiva, kao i da u ponudi imamo Proteinski hljeb koji je namjenjen osobama koji su na restriktivnom režimu ishrane i paze na dnevni unos proteina i ugljenih hidrata.

Nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta koji se u svakom slučaju izdvajaju iz mase sličnih proizvoda i u čijem ukusu možete da uživate svim čulima.“

Pekaru “Manja” na Dobrinji možete posjetiti svakim danom od ponedeljka do nedjelje, u period od 06:30 do 22:00 časova.