Svi postovi 20/03/2020

Pekarskih proizvoda ima i više nego dovoljno!

Unutar kompanije Krajina klas sve poslovne aktivnosti se sprovode odgovorno i posvećeno, organizovane su tako da na što efikasnije način odreguju na sve potrebe tržišta tokom trenutne situacije.

U cilju najvišeg stepena zaštite zdravlja zaposlenih, potrošača, poslovnih partnera i svih članova zajednice u kojoj živimo i radimo, kompanija Krajina klas je zbog vanrednog stanja zaposlenima obezbijedila sva propisana sredstva koja su potrebna za rad, uz strogo poštovanje svih pravila i mjera koja su u saglasnosti sa svim mjerama WHO, kao i u saglasnosti sa naredbama Štaba za vandredne situacije grada Banja Luka. Mjere su preduzete u svim proizvodnim pogonima kompanije, kao i u svim maloprodajnim objektima „Manja“. Svim radnicima su na stalnom raspolaganju dezinfijensi, obavezna je dezinfekcija prilikom ulaska u prostorije kompanije i maloprodajne objekte, maske su obavezne tokom cijelog radnog vremena za sve radnike i insistira se na odgovornom ponašanju, te da se poštuje minimalno odstojanje između radnika od 1 m.

Zbog napora koji naši zaposleni pokazuju u ovim trenutcima posebno zahvalnost dugujemo kolegama u proizvodnji, skladištima, dostavnom procesu i kolegama u maloprodaji. Cijene pekarskih i poslastičarskih proizvoda neće se mijenjati niti u maloprodaji, niti u veleprodaji.

Nastavljamo da radimo sa svim marketima sa kojima smo radili i do sada, uz pojačanu kontrolu i potpunu zaštitu namirnica čiju distribuciju i prodaju vršimo.“ – rekao je Nemanja Trivić, direktor marketinga kompanije Krajina klas.

Kompanija Krajina klas je na vrijeme obezbijedila sve potrebne sirovine koje su im potrebne, kod lokalnih proizvođača i mlinova su rezervisali brašno, tako da svih sirovina imaju dovoljno. Takođe, zalihe pekarskih proizvoda su zadovoljavajuće, te poručuju da nema potrebe za paniku niti strah.

„Redovno se vrše sve isporuke po ustaljenom rasporedu prema svim kupcima iz segmenta veleprodaje i prema svim pekarama „Manja“. Zadovoljni smo što su kupci prepoznali koliko je značajno da se svi pridržavamo ograničenja koja su propisana i što se poštuju sva pravila koja smo uveli u maloprodajne objekte prilikom kupovine,“ – poručio je Nemanja Trivić.