О нама

Задржали смо вјештине занатске производње, али и увели нове технологије и аутоматизацију тамо гдје је било неопходно, јер већ више од 26 година учимо да традиција и технологија могу и морају да се укрштају и да у правилу доносе најбоље и најинтересантније производе. Наш асортиман пекарских и посластичарских производа се временом мијењао, али наши изузетно високи стандарди бриге и стручности су непромијењени.

САЗНАЈ ВИШЕ →

ПРОИЗВОДИ

Од разноврсног избора и свјежине састојака, обучености у креирању и припремању најукуснијих посластица, кориштења најновијих технолошких поступака и аутоматизације појединих процеса до бескрајних могућности креативних комбинација, разноврсних и у складу са најновијим трендовима и захтјевима пекарских производа.

САЗНАЈ ВИШЕ →

ДРУШТВЕНЕ АКЦИЈЕ
И НОВОСТИ

Желимо да подстакнемо свијест о вези појединца, компаније и друштвене заједнице, да утичемо на одговорност према заједници, да развијамо осјетљивост према потребама и проблемима наше заједнице и њених појединаца.

САЗНАЈ ВИШЕ →

ЗАПОСЛЕЊЕ

За све који траже занимљив и динамичан посао, а воле пецива и слаткише и уз то радо уче нове вјештине, пријавите се на неку од позиција које тренутно имамо отворене…

САЗНАЈ ВИШЕ →